top of page

Valná hromada APL


Ve čtvrtek 8. 12. 2016 se v Marině Dock konala Valná hromada APL. Zahájil ji předseda Petr Novotný, který připomněl, že v posledních dvou letech proběhlo mnoho důležitých změn v zákonech a že APL byla významných iniciátorem uvolnění plavby. O těchto pozitivních změnách a o práci Státní plavební správy mluvila její ředitelka Mgr. Klára Němcová, která také informovala o dohodě mezi starosty Orlíka a Slap a o úpravě plavby do výtlačného režimu v letních měsících na dvou nejfrekventovanějších úsecích na Slapech.

Valné hromady se zúčastnil také ředitel veletržní správy ABF Daniel Bartoš, který přítomným představil jarní výstavu For Boat, která se bude konat v souběhu s výstavou For Caravan od 10. do 12. 3. 2017 v Letňanech, i další představy o přádání lodních výstav v budoucnosti. Členové APL mají při přihlášení do 16. 12. 2016 velkou slevu z pronájmu výstavní plochy!

Tato valná hromada byla volební. Takže kromě úpravy stanov a schválení nové výše členských příspěvků přinesla i nové představenstvo. Byli do něj zvoleni: Petr Novotný, Jan Wolf, Jiří Krupka, Jiří Belinger a Libor Záruba. Nově zvoleným členům představenstva gratulujeme a přejeme hodně úspěchů. Odstupujícímu představenstvu děkujeme za dosavadní vykonanou práci.

Podrobnosti připravujeme.

Ředitelka SPS Mgr. Klára Němcová

Ředitel veletržní správy ABF Daniel Bartoš

  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
bottom of page